Czosnek I Rozmaryn Grillowany Snapper
Czosnek i rozmaryn Grillowany Snapper jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 1219 kalorii, 189g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 16,23 zł / porcja, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liścia bazylii, czosnku, płatków pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Spróbuj Czosnek i rozmaryn Grillowany Snapper, Grillowany stek z rozmarynem i czosnkiem, oraz Grillowana noga jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przycinaj dodatkowe płetwy i ogon od ryb.
Posypać solą i pieprzem całe wnętrze i na zewnątrz ryby.
Połącz pierwsze siedem składników i dobrze wymieszaj.Lubię rozbijać zioła i przyprawy w moździerzu i tłuczku.Jeśli nie masz moździerza i tłuczku, drobno posiekaj składniki razem na desce do krojenia.Stuff świeże zioła i przyprawy mieszanki do jamy ryby, pocierać dodatkowe po obu stronach zewnętrznej skóry.Top ryby z plastrem cytryny lub limonki (jeśli używasz).Grilluj całą rybę przez około 7 minut z każdej strony lub do ugotowania.
Wyjmij rybę z grilla i ostrożnie usuń filety z kości, aby służyć.