Czosnek I Rozmaryn Grillowany Snapper

Czosnek I Rozmaryn Grillowany Snapper
Czosnek i rozmaryn Grillowany Snapper jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 1219 kalorii, 189g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 16,23 zł / porcja, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liścia bazylii, czosnku, płatków pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Spróbuj Czosnek i rozmaryn Grillowany Snapper, Grillowany stek z rozmarynem i czosnkiem, oraz Grillowana noga jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przycinaj dodatkowe płetwy i ogon od ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Posypać solą i pieprzem całe wnętrze i na zewnątrz ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Połącz pierwsze siedem składników i dobrze wymieszaj.Lubię rozbijać zioła i przyprawy w moździerzu i tłuczku.Jeśli nie masz moździerza i tłuczku, drobno posiekaj składniki razem na desce do krojenia.Stuff świeże zioła i przyprawy mieszanki do jamy ryby, pocierać dodatkowe po obu stronach zewnętrznej skóry.Top ryby z plastrem cytryny lub limonki (jeśli używasz).Grilluj całą rybę przez około 7 minut z każdej strony lub do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjmij rybę z grilla i ostrożnie usuń filety z kości, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia97
Magazyn