Czosnek i korzeń selera puree Spuds
Czosnek i korzeń selera puree Spuds wymaga około 25 minut od początku do końca. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką sól i mielony pieprz, ziemniaki, szczypiorek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 82% to danie jest super. Puree ziemniaczane z czosnkiem i korzeń selera, Puree Ziemniaczane I Korzeń Selera, oraz Puree Ziemniaczane I Korzeń Selera są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz ziemniaki, korzeń selera i ząbki czosnku.
Zalać wystarczającą ilość wody, aby przykryć i ustawić patelnię na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu przez 8 do 10 minut, lub do ziemniaków są przetargu widłowego.
Odcedzić i przenieść ziemniaki, korzeń selera i czosnek do dużej miski.
Dodaj 1/2 szklanki maślanki i oliwy z oliwek i zacieru lub procesu do gładkiej (lub lumpy, co chcesz!).
Dodaj więcej maślanki, jeśli chcesz gładsze ziemniaki. Złożyć szczypiorek. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.