Przepis czerwony sos Enchilada jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten sos ma 71 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. 305 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sos pomidorowy, salsę, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Ciasto Enchilada z 2-minutowym sosem Enchilada, oraz SOS Enchilada dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać czosnek i saute przez 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
3
Dodaj cebulę, oregano, chili w proszku, bazylia, mielony czarny pieprz, sól, kminek, pietruszka, salsa i sos pomidorowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Chili W Proszku
Sos Pomidorowy
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-nać
Bazylia
Kminek
Cebula
Zęby Przyrodzenia
Sól
4
Wymieszać, a następnie wymieszać w wodzie. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.