Czerwony Sos Enchilada

Czerwony Sos Enchilada
Przepis czerwony sos Enchilada jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten sos ma 71 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. 305 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sos pomidorowy, salsę, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Ciasto Enchilada z 2-minutowym sosem Enchilada, oraz SOS Enchilada dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać czosnek i saute przez 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Dodaj cebulę, oregano, chili w proszku, bazylia, mielony czarny pieprz, sól, kminek, pietruszka, salsa i sos pomidorowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BazyliaBazylia
KminekKminek
CebulaCebula
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
SólSól
4
Wymieszać, a następnie wymieszać w wodzie. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawSos
Magazyn