Czerwony ryż i szynka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj czerwonego ryżu i szynki. Ten przepis służy 6. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pomidorów i chiles, przyprawy kreolskie, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć szynkę w lekko natłuszczonym holenderskim na średnim ogniu 5 minut lub aż rumiane. Wymieszać w pomidor i zielone chiles, bulion, i Kreol przyprawy; doprowadzić do wrzenia.
Wymieszać z ryżem; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 25 protokół. Odkryć i gotować, aż płyn jest wchłaniany.