Przepis Czerwono-Złota Malina Biała czekolada tarta może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 581 kalorii. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tarta Malinowa Z Białej Czekolady, Zawijana Tarta Z Białej Czekolady Maliny, oraz Tarta z białej czekolady i malin, z migdałami i pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze lub robocie kuchennym wirować migdały z 2 łyżkami cukru, aż zostaną drobno zmielone; w przypadku korzystania z blendera, wirować połowę mieszaniny na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać mieszaninę orzechów do 9-calowej patelni z wyjmowaną obręczą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
3
Dodaj masło i natrzyj palcami, aż mieszanina utworzy drobne okruchy. Naciśnij mieszankę nakrętek równomiernie na dolnej i górnej stronie patelni, aż do wypłukania obręczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Upiec ciasto w piekarniku 325 do ciemnego złota, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Spód Skórki rozprowadzić dżemem. Chłodny na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Dżem
6
W 1-do 2-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać śmietanę i czekoladę, aż gładko stopi się, o 2 protokół. Wymieszaj sok z cytryny i ekstrakt z migdałów. Równomiernie łyżką do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Sok Z Cytryny
Czekolada
Krem
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Chill tarta aż nadzienie będzie twarde w dotyku, 1 do 1 1/4 godziny.
8
Ułóż czerwone maliny w jednej warstwie na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
9
W blenderze lub robocie, wirować Złote Maliny, pozostałe 2 łyżki cukru i likieru, aż gładko puree. Mieszankę wcisnąć przez drobny sitko do miski; wyrzucić nasiona. Na środku talerzy deserowych równomiernie rozprowadzić sos ze Złotych Malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Malinowy
Maliny
Likier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Nasiona
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Sito
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
10
Zdjąć obręcz patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Tarta pokroić w kliny i umieścić klin w sosie na każdym talerzu.
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Schloss Vollrads Riesling Spatlese z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.