Przepis czerwone winogrono, czarna fasola, kolendra, Tacos jicama jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 247 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 323 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kuchenkę, tortille kukurydziane, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cilantro Lime Black Bean Quinoa Tacos, Pieczone Tacos z kurczaka z kolendrą z sałatką z Czarnej Fasoli, oraz Tacos z czarnej fasoli z awokado Cilantro Lime Crema dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.