Czerwone Wino Malinowe Sos Vinaigrette
Czerwone wino malinowe sos Vinaigrette to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przepis z 10 porcjami. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Jeśli masz olej canolan, sok z cytryny, puree z malin i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako napój i odbywa się w ok. 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to Czerwone wino sos Vinaigrette, Sałatka i truskawki, Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, oraz Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette.
Instrukcje
W misce ubij razem puree z malin i ocet malinowy. Powoli skropić olejem i kontynuować ubijanie, aż sos zacznie wyglądać lśniąco, około 1 minuty, następnie ubić sok z cytryny, sól i pieprz.