Czerwone Wino i Porto gotowane gruszki z Mascarpone

Czerwone Wino i Porto gotowane gruszki z Mascarpone
Czerwone Wino i Porta gotowane gruszki z Mascarpone może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 833 kalorii, 8G białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.81 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz gruszki bosc, wino, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Czerwone wino gotowane gruszki z nadzieniem Mascarpone, Wino porto, figi i Parfaity Mascarpone, oraz Marsala gotowane gruszki z serem Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz port, wino, 1 szklankę cukru, anyż Gwiaździsty, cynamon, tymianek, skórkę cytrynową, fasolę wanilii i nasiona. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
PortPort
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać gruszki i gotować na wolnym ogniu, aż gruszki są gotowane przez, o 25 do 30 protokół. Wyłączyć ciepło i pozostawić do ostygnięcia w płynie kłusowniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3
Przed podaniem wyjmij gruszki z płynu i zmniejsz płyn do syropu. Przecedzić do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połącz mascarpone i pozostały cukier w małej misce. Nałóż niewielką ilość mascarpone na każdy talerz i ułóż pół gruszki na wierzchu, aby nie przesuwała się po talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Gruszki udekorować dużą łyżeczką mascarpone i skropić zredukowaną cieczą do kłusowania. Ogolić czekoladę na mascarpone i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
6
Voila!
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn