Czerwone Porzeczki Migdałowe Batoniki Musli
Czerwone porzeczki migdałowe batoniki musli mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mąkę migdałową, migdały, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Cherry Almond Nib Granola Batony, No-Bake Almond Joy Granola Batony, oraz Żurawinowo-Migdałowe Batoniki Musli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°. nasmaruj dno i boki prostokątnej patelni i linii papierem do pieczenia, umożliwiając powieszenie papieru po bokach. Smar pergamin.
Połączyć owies, migdały, mąkę migdałową i sól w średniej misce i wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić. W osobnej misce ubij razem olej, miód, wanilię i jajko.
Wlać do suchej mieszanki i wymieszać, aby równomiernie pokryć i połączyć.
Dodać porzeczki i wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić.
Zeskrobać na przygotowaną patelnię, równomiernie rozprowadzić i nacisnąć szpatułką, aby zapakować.
Piec przez 30 minut, następnie obrócić patelnię i obniżyć temperaturę do 149°.
Piec przez kolejne 10-15 minut. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej na patelni, a następnie schłodzić przez co najmniej dziesięć minut. Użyj pergaminu, aby podnieść z patelni na deskę do krojenia i przyciąć krawędzie, a następnie pokroić w pręty. Owinąć każdy pasek indywidualnie i przechowywać w lodówce.