Czerwona kapusta i jabłka
Czerwona kapusta i jabłka to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś tartą jabłkę, sól, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 152 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Czerwona kapusta z jabłkami, oraz Czerwona Kapusta Z Jabłkami.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu średniej wielkości. Wymieszać z kapustą i cebulą; smażyć aż zwiędną. Wymieszać z jabłkiem i wodą, solą i pieprzem. Przykryć i dusić około 25 minut.
Wlać ocet i cukier do mieszanki podczas degustacji dla pożądanego słodko-kwaśnego smaku. Gotować kolejne 5 do 6 protokół.