Czerwona Herbata Wędzony Okoń Morski Ze Śliwkami Karmelizowanymi Cynamonem
Czerwona herbata wędzony okoń morski ze śliwkami karmelizowanymi cynamonem to pescatarian przepis z 70 porcjami. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kostek chleba, dżem śliwkowy, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Grillowany bas w paski ze śliwkami i Papilotami ziemniaczano-grzybowymi, Pieczone Śliwki Z Cynamonem I Miodem, oraz Wieprzowina i śliwki przyprawione cynamonem.
Instrukcje
Dla okonia morskiego, wymieszać sos sojowy, 1 1/2 łyżeczki czerwonych liści herbaty, czosnek i imbir w małej misce, aż dobrze wymieszane.
Umieść okonia morskiego w dużej zamykanej plastikowej torbie lub szklanym naczyniu.
Dodaj marynatę; Obróć, aby dobrze płaszcz. Przechowywać w lodówce 30 minut.Rozgrzej piekarnik do 232°. linia duża patelnia z folią.
Wymieszać pozostałe 2 łyżki liści czerwonej herbaty, ryż i cukier.
Rozprowadzić równomiernie na dnie patelni.
Umieść metalowy stojak na patelni.
Umieść rybę i marynatę w jednorazowym talerzu.
Umieść talerz ciasta na stojaku. Patelnię szczelnie przykryć folią.
Piec na najniższym stojaku w piekarniku 30 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.W międzyczasie roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać kostki chleba i laski cynamonu.
Posypać chleb zmielonym cynamonem; gotować i mieszać 5 minut lub aż kostki chleba są tosty.
Usuń kostki chleba, zastrzegając laski cynamonu na patelni.
Dodaj śliwki na patelnię; gotować i mieszać, aż śliwki zaczną karmelizować.
Dodać dżem, wodę i soki w talerzu ciasta z gotowanej ryby; gotować i mieszać delikatnie do glazury śliwki. Aby służyć, łyżka szkliwione śliwki na każdym z 4 talerzy. Top z grzankami i okonia morskiego.