Czerwona fasola i ryż
Czerwona fasola i ryż to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 589 kalorii, 23G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Jeśli masz liście laurowe, paprykę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Portorykański ryż i fasola (Różowa fasola), oraz Fasola Francuska ryż, zdrowa fasola Francuska ryż z siemieniem lnianym.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzać olej roślinny na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę, seler, zielona papryka, i czosnek do miękkości.
Dodać wędzoną kiełbasę, suchy Rub Neelys, tymianek, sól i pieprz.
Saute przez około 5 protokół następnie dodać czerwoną fasolę, wywar z kurczaka i liście laurowe.
Niech gotować uncovered na niskim 1 1/2 godziny. Od czasu do czasu mieszając i dodając wodę, jeśli to konieczne.
Podczas gotowania fasoli dodać wszystkie składniki ryżu do małego rondla na średnim ogniu. Przykryć i niech gotować przez 15 protokół. Po ugotowaniu ryżu odstawić na 5 minut.
Podawać z czerwoną fasolą.