Czerwona, biała i niebieska flaga żelatynowa

Czerwona, biała i niebieska flaga żelatyny może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 263 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Za $2.8 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 45 minut. Jest idealny do Czwartego Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka torebek żelatynowych, podgrzanego mleka kokosowego, torebek żelatynowych truskawek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 56%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czerwony, biały i niebieski warstwowy tort flagowy, Czerwony, biały i niebieski warstwowy tort flagowy, oraz JELL-O żelatyna czerwony, biały i niebieski deser.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: foremka do ciastek w kształcie gwiazdy
Spryskaj dwie pół blachy do pieczenia i ćwierć blachy do pieczenia sprayem do gotowania. Odstawić do lodówki.
Połącz gorącą wodę, zwykłą i truskawkową żelatynę. Po dokładnym połączeniu wlej warstwę truskawek do jednej z pół blach do pieczenia w lodówce. Po 15 minutach chłodzenia dodaj kilka plasterków truskawek, jeśli chcesz. Pozostaw żelatynę do ostygnięcia, aż stwardnieje, około 2 godzin.
Połącz gorącą wodę, słodzone i niesłodzone mleko kokosowe, pełne mleko i zwykłą żelatynę. Po dokładnym połączeniu wlej białą warstwę do drugiej połowy blachy do pieczenia w lodówce. Pozostawić do ostygnięcia do zastygnięcia, około 2 godzin.
Połącz gorącą wodę z niebieską i zwykłą żelatyną. Po dokładnym połączeniu wlej niebieską warstwę do ćwiartki blachy do pieczenia w lodówce.
Po ustawieniu warstw wyjmij je z lodówki.
Rozłóż czerwoną warstwę na wyłożonym pergaminem półmisku lub desce do krojenia. Pokrój dwie trzecie białej warstwy na paski, a pozostałą trzecią zarezerwuj, aby wybić Gwiazdy foremką do ciastek w kształcie gwiazdy. Ułóż czerwoną warstwę białymi paskami. Najszerszą stroną niebieskiej warstwy skierowaną do siebie, przetnij warstwę na pół od góry blachy do dołu.
Dodaj jedną porcję niebieskiej warstwy na białe paski w lewej górnej części flagi. Na wierzchu niebieska warstwa z białymi gwiazdami. Używając worka do szprycowania wyposażonego w gwiazdkową końcówkę, wylej bitą śmietanę i posyp jagodami.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Można spróbować Dom Perignon Rocznika Luminous butelki. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 279 dolarów za butelkę.
![Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki]()
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.