Czerwona, biała i niebieska flaga żelatynowa

Czerwona, biała i niebieska flaga żelatynowa
Czerwona, biała i niebieska flaga żelatyny może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 263 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Za $2.8 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 45 minut. Jest idealny do Czwartego Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka torebek żelatynowych, podgrzanego mleka kokosowego, torebek żelatynowych truskawek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 56%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czerwony, biały i niebieski warstwowy tort flagowy, Czerwony, biały i niebieski warstwowy tort flagowy, oraz JELL-O żelatyna czerwony, biały i niebieski deser.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: foremka do ciastek w kształcie gwiazdy
Składniki, których będziesz potrzebować
Wafle Waniliowe (65 Ciasteczek)Wafle Waniliowe (65 Ciasteczek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
3
Spryskaj dwie pół blachy do pieczenia i ćwierć blachy do pieczenia sprayem do gotowania. Odstawić do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1
Połącz gorącą wodę, zwykłą i truskawkową żelatynę. Po dokładnym połączeniu wlej warstwę truskawek do jednej z pół blach do pieczenia w lodówce. Po 15 minutach chłodzenia dodaj kilka plasterków truskawek, jeśli chcesz. Pozostaw żelatynę do ostygnięcia, aż stwardnieje, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1
Połącz gorącą wodę, słodzone i niesłodzone mleko kokosowe, pełne mleko i zwykłą żelatynę. Po dokładnym połączeniu wlej białą warstwę do drugiej połowy blachy do pieczenia w lodówce. Pozostawić do ostygnięcia do zastygnięcia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Mleko KokosoweNiesłodzone Mleko Kokosowe
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1
Połącz gorącą wodę z niebieską i zwykłą żelatyną. Po dokładnym połączeniu wlej niebieską warstwę do ćwiartki blachy do pieczenia w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
Po ustawieniu warstw wyjmij je z lodówki.
3
Rozłóż czerwoną warstwę na wyłożonym pergaminem półmisku lub desce do krojenia. Pokrój dwie trzecie białej warstwy na paski, a pozostałą trzecią zarezerwuj, aby wybić Gwiazdy foremką do ciastek w kształcie gwiazdy. Ułóż czerwoną warstwę białymi paskami. Najszerszą stroną niebieskiej warstwy skierowaną do siebie, przetnij warstwę na pół od góry blachy do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wafle Waniliowe (65 Ciasteczek)Wafle Waniliowe (65 Ciasteczek)
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Dodaj jedną porcję niebieskiej warstwy na białe paski w lewej górnej części flagi. Na wierzchu niebieska warstwa z białymi gwiazdami. Używając worka do szprycowania wyposażonego w gwiazdkową końcówkę, wylej bitą śmietanę i posyp jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Można spróbować Dom Perignon Rocznika Luminous butelki. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 279 dolarów za butelkę.
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia17
Magazyn