Czerniona Tilapia z Kolendrowo-limonkową Slaw

Czerniejąca Tilapia z Kolendro-limonką Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 31g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, szalotki, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pikantne Tacos Tilapia Baja z limonką i sosem kolendrowym z awokado, Czerniona Tilapia z koprem włoskim i kapustą, oraz Blackened Chicken & Cilantro Lime Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek posiekać, posypać szczyptą soli i rozgnieść na pastę nożem szefa kuchni. Drobno zetrzeć skórkę z połowy limonki, a następnie sok całą limonkę. W średniej misce, ubić czosnek, Skórka z limonki, 1 Tbs. soku i majonezu. Wrzucić kapustę, szalotki, i kolendry. Sezon z 1/4 łyżeczki. sól i kilka mielonych pieprzu.
W małej misce, wymieszać chili w proszku, kminek, 1/4 łyżeczki. sól i kilka mielonych pieprzu.
Posypać całą tilapię przyprawą.
Roztopić masło w 10-calowej żeliwnej patelni lub nonstick na średnim ogniu. Gotować tilapia po obu stronach, aż rumiane i gotowane przez, o 3 minut w sumie na małe kawałki i 5 minut w sumie na duże kawałki.
Przenieść na talerz. Wrzucić slaw i dodać więcej soku z limonki, sól, i pieprz do smaku.
Południowo-zachodni ryżowy Pilafon z boku.
31, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
9, Tłuszcz Wielonienasycony
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio