Czekoladowy Rogalik Chlebowy Budyń
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekoladowego rogalika chlebowego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 762 kalorie, 13g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz śmietanę, sól, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Rogalikowo-czekoladowy budyń chlebowy, Rogalikowo-czekoladowy budyń chlebowy, oraz Czekoladowy Rogalik Chlebowy Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Croissanty pokroić w 1-calową kostkę. Powinieneś mieć około 3 i pół szklanki.
Umieść kostki w żaroodpornym naczyniu do pieczenia.
W rondlu podgrzej pół na pół, śmietanę i sól na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aby upewnić się, że mieszanina nie pali się lub nie przykleja się do dna patelni. Gdy mieszanka śmietany osiągnie szybkie gotowanie na wolnym ogniu (nie pozwól mu się zagotować), wyłącz ogień.
Dodać czekoladę i ubijać do rozpuszczenia.
W dużej misce wymieszać jajka i cukier.
Ubijając stale, stopniowo dodawać gorącą mieszankę czekoladowo-kremową. Odcedzić mieszaninę na kawałki rogalika i wrzucić lekko.
Odstawić, gdy mieszanina jest wchłaniana, co najmniej 15 minut. Jak to moczy, złożyć mieszaninę kilka razy, aby zapewnić równomierne moczenie.
Gdy gotowy do pieczenia, rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Linia patelni, która jest 2 cale głębokości i większy niż naczynia do pieczenia z ręcznikami papierowymi. Napełnij patelnię bardzo gorącą wodą i umieść naczynie z budyniem chlebowym w środku.
Piec do zestawu, o 40 do 45 protokół.
Podawać na ciepło, z gałką lodów waniliowych na każdej porcji.