Czekoladowy fudge za milion dolarów
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowych przepisów do swojej kolekcji, Million-Dollar Chocolate Fudge może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten deser ma 114 kalorii , 1 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 58 osób. Za 29 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i kup mleko odparowane, masło, krem marshmallow i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Million Dollar Caramel Cookies , Chocolate Fudge Cookies i Chocolate Strawberry Fudge Cake .
Instrukcje
Wyłóż folią naczynie o wymiarach 13 x 9 cali i posmaruj je 1,5 łyżeczki masła; odstaw. W dużym rondlu połącz cukier, mleko, sól i pozostałe masło. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadź do szybkiego wrzenia, ciągle mieszając, przez 5 minut.
Wmieszaj krem marshmallow, czekoladę, batony i chipsy, aż czekolada się rozpuści i połączy. Wmieszaj migdały i wanilię. Natychmiast przełóż do przygotowanej formy. Ostudź. Wyjmij fudge z formy za pomocą folii aluminiowej. Usuń folię i pokrój fudge w kwadraty. Przechowuj w chłodnym i suchym miejscu.