Czekoladowy drobiazg może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 25 i kosztuje 55 centów za porcję. Mieszanka brązowego cukru, mąki SELF-rising, kokos, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy Drobiazg, Czekoladowy Drobiazg, oraz Czekoladowy Drobiazg Dla Dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. tłuszcz i mąka 13 przez 9 przez 2-calowy patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W misce ubić jajka i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać brązowy cukier, a następnie stopniowo dodawać mąkę i dobrze wymieszać. Wymieszać wanilią. Złóż orzechy, chipsy czekoladowe i kokos, jeśli używasz.
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni i piec przez 25 do 30 minut. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Przygotuj budyń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
6
Lekko ostudzić.
7
Śmietanę ubić z cukrem pudrem na sztywną masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
8
Kruszyć brownie na kawałki, a następnie warstw jedną trzecią w dużej szklanej misce. Łyżka pół budyniu na ciasteczka. Łyżka połowę bitej śmietany na budyniu i rozsypać jedną trzecią pokruszone brownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Posypać posiekanymi orzeszkami ziemnymi, łyżką pozostałej połowy budyniu i bitą śmietaną, posypać jeszcze orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Czosnek Blanszowany
10
Warstwę pozostałej 1/3 brownie, skropić sosem czekoladowym i udekorować liśćmi mięty. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania.