Czekoladowy Budyń Chlebowy Z Sosem Karmelowym
Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 718 kalorii, 13g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka skondensowanego, chała, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Budyń chlebowy chała z sosem czekoladowo-karmelowym, Budyń z dyni czekoladowy chleb z solonym sosem karmelowym # SundaySupper, oraz Karmelowy budyń chlebowy z kremowym sosem karmelowym.
Instrukcje
Płaszcz 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia w sprayu; odstawić.
Umieścić chleb w dużej misce; odstawić.
Jajka ubić w dużej misce, aż się spienią i lekko zgęstnieją, około 3 minut.
Dodać cukier i ubijać do połączenia, o 2 protokół.
Dodać mleko skondensowane słodzone i 4 kolejne składniki, ubijając do zgęstnienia. Wymieszać wszystkie czekoladki.
Wlać masę jajeczną na chleb, upewniając się, że jest równomiernie nasycony.
Odstawić na 30 minut. Łyżka mieszanki chleba na patelnię.
Piec 40 minut lub do złotego brązu i puffy.
Podczas gdy budyń piecze, zrobić sos.
Cukier i wodę połączyć w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotować, ciągle mieszając, aż cukier się rozpuści.
Kontynuuj gotowanie, bez mieszania, 15 minut lub do złotego koloru.
W żaroodpornej misce połącz masło i serek śmietankowy. Ostrożnie wlać mieszaninę cukru na mieszaninę masła, stale mieszając trzepaczką (mieszanina będzie gorąca i bąbelkowa). Lekko ostudzić; wymieszać 2 łyżki mleka.
SOS polać budyniem tuż przed podaniem.