Czekoladowy Ajerkoniak
Czekoladowy ajerkoniak może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.25 za porcję. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten napój. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, opcjonalnie: rum, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym, oraz Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ajerkoniak, syrop czekoladowy i rum, jeśli używasz, w misce z ponczem, dobrze mieszając. Ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż się spieni.
Dodać cukier puder; dalej ubijać aż do uzyskania sztywnych szczytów. Ubić bitą śmietanę na ajerkoniaku; przesiać kakao na wierzch.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.