Czekoladowo-Toffi
Czekoladowo-toffi to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 24 porcjami. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Mieszanka czekoladowych batonów toffi, białka, kakao i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Czekoladowo-Toffi, Chrupki Czekoladowo-Kremowe, oraz Malinowe Czekoladowe Ptysie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka ubić w dużej misce mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier granulowany, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów.
Połączyć cukier puder, kakao, i batony w małej misce, i dobrze wymieszać. Złóż połowę mieszanki kakaowej na białka (białka szybko spuszczą powietrze). Złóż pozostałą mieszaninę kakao, aż będzie gładka. Upuść mieszaninę jaj przez zaokrąglone łyżki stołowe na blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 15 minut (ptysie będą miękkie w środku).