Czekoladowo-pomarańczowe biszkopty z migdałami
Czekoladowo-pomarańczowe biszkopty z migdałami mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Mieszanka migdałów, proszek do pieczenia, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe biszkopty z migdałami i kokosem, Biszkopty Czekoladowo-Pomarańczowe, oraz Czekolada Pomarańcza Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier i masło w dużej misce, aby wymieszać. Ubić w jajkach po kolei, następnie Grand Marnier i skórkę pomarańczową.
Dodać mieszankę mąki i ubić do wymieszania. Wymieszać z migdałami i czekoladą. Ciasto zebrać razem, podzielić na pół. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce, aż firmy, jeden do dwóch godzin.
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 177°. Wyłóż dużą blachę do pieczenia z pergaminem.
Używając mąki, uformuj każdy kawałek ciasta na 14-calową kłodę o szerokości 2,5 cala.
Przenieść dzienniki do przygotowanej blachy do pieczenia, odstępy 2 cale od siebie.
Piec do jasnego złota, około 30 minut. Pozostawić dzienniki do ostygnięcia przez 30 minut na blasze do pieczenia. Obniżyć temperaturę pieca do 149°.
Umieść jedną kłódkę na desce do krojenia. Używając ząbkowanego noża, pokrój dziennik po przekątnej na plastry o grubości 1/2 cala. Stań plastry pionowo na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym logiem.
Piec biszkopty do wyschnięcia w dotyku i bladego złota, około 30 minut. Schłodzić całkowicie na stojaku. (Może być wykonany tydzień wcześniej. Przechowywać w hermetycznym pojemniku)