Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe
Czekoladowe słone babeczki karmelowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 495 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cukier puder, chłodną bitą polewę, budyń instant o smaku czekoladowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe, Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe, oraz Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 24 babeczki, mieszając 1 pkg. suchy budyń wymieszać z cieście przed łyżką do przygotowanych kubków muffin. Fajne babeczki w patelniach 10 min.; usuń z patelni do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne.
Użyj małego ostrego noża, aby wyciąć otwór o szerokości 1-1 / 4 cala w górnej części każdej babeczki, uważając, aby nie przeciąć na dno ciasta. Wypełnij otwory karmelową polewą; przykryj babeczkami.
Czekoladę rozpuścić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; lekko ostudzić. Ubić Pozostałe pudding mix, mleko i cukier puder w dużej misce z trzepaczką 2 min.; wymieszać chłodnym batem.
Polewamy babeczkami, polewamy czekoladą.