Czekoladowe Rogi Orzechów Laskowych
Czekoladowe orzechów laskowych narożniki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 710 kalorii, 10g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 7. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier puder, grubo zmielone orzechy laskowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Soczewicy Four Corners, Bezy orzechowe z orzechowym sosem pralinowo-czekoladowym, oraz Czekoladowy makaron z sosem czekoladowo-orzechowym, wiórkami z białej czekolady i świeżymi jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj łyżką cukier puder, masło, wanilię i jajko. Wymieszać z mąką i solą. Podziel ciasto na pół. Kakao wymieszać z połową ciasta; zmielone orzechy laskowe wymieszać z drugą połową ciasta.
Zwiń połowę każdego ciasta na woskowanym papierze w prostokąt o wymiarach 11x7 cali.
Ciasto z orzechów laskowych ułożyć na cieście kakaowym; odkleić papier woskowany.
Zwijaj ciasta razem do grubości 3/16 cala.
Zwiń prostokąt ciasno, zaczynając od 11-calowego boku, używając woskowanego papieru, aby pomóc w podnoszeniu. Szczypta krawędzi ciasta w rolce do uszczelnienia. Owinąć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aż firma. Powtórz z pozostałym ciastem.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Rolki pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Każdy kawałek pokroić na cztery części.
Umieść kawałki o 1 cal od siebie na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec 5 do 6 minut lub do zestawu. Natychmiast usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu. Całkowicie fajne.
Zakrzywioną krawędź każdego ciastka zanurz w roztopionej czekoladzie, a następnie zanurz w posiekanych orzechach laskowych.
Umieścić na woskowanym papierze, aż czekolada będzie jędrna. Przechowywać szczelnie przykryty lub zamrozić.