Czekoladowe Kandyzowane Migdały

Czekoladowe Kandyzowane Migdały
Migdały kandyzowane w czekoladzie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 691 kalorii, 13g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka migdałów, cukier granulowany, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czekoladowe Kandyzowane Migdały, Toffi Banan Biała czekolada Pudding ryżowy z kandyzowanymi migdałami, oraz Kandyzowane Migdały.

Instrukcje

1
Spryskaj patelnię sprayem do pieczenia i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Wymieszaj syrop kukurydziany, cukier granulowany i 2 łyżki. woda w 4-qt. trawka. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Zmniejsz temperaturę do średnio-wysokiej, dodaj orzechy i gotuj, ciągle mieszając; syrop krystalizuje się w cukier wokół orzechów i staje się bardzo piaszczysty. Gotuj i mieszaj, aż cukier zacznie ponownie topić się i karmelizować, około 5 minut. Gdy orzechy pachną tostami, a cały cukier jest karmelizowany i jest średnio brązowy, usuń z ognia. Wymieszać z masłem. Ostrożnie wlać gorące orzechy na przygotowaną patelnię do pieczenia (rezerwowy garnek).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Spryskaj zęby 2 widelcami sprayem do gotowania. Używając widelców, wymieszaj i oddziel orzechy, aż ostygną. Zamrozić orzechy na patelni 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
W międzyczasie dodaj 3 w. woda do zastrzeżonego garnka; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Zdjąć z ognia. Umieść czekoladę w średniej metalowej misce i ustaw miskę na garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
8
Przenieść orzechy z zamrażarki do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Połowę roztopionej czekolady zalać orzechami; dobrze wymieszać do okrycia. Powrót orzechy do blachy do pieczenia, rozłożenie i oddzielenie ich. Powrót orzechy do zamrażarki, aż czekolada ustawi, o 20 minut. Powtórzyć z pozostałą roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
10
Podziel orzechy między 2 miseczki. Przesiać kakao na pierwszej misce, podrzucając delikatnie do pokrycia orzechów. Powtórz z drugą miską, używając cukru pudru zamiast kakao. Nakrętki należy przechowywać oddzielnie w hermetycznych pojemnikach do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn