Czekoladowe Espresso Buzz Cookies
Czekoladowe ciasteczka Buzz Espresso mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 304 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz koszerną sól, cukier cukierniczy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Buzz Buzz Buzz: pączki bananowe z brązowym masłem z polewą Espresso na # NationalCoffeeDay, Batony Energetyczne Espresso Buzz, oraz Czekoladowe Ciasteczka Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojaki piekarnika do górnej i dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej lub w podwójnym kotle, ubijając od czasu do czasu, aż będzie gładka, a następnie lekko ostudzić. W dużej misce ubij masło i cukier drewnianą łyżką, aż będą lekkie i puszyste, około 3 minut. Ubić w schłodzonej czekoladzie, aż równomiernie rozłożone.
W małej misce wymieszać sól i mąkę. Ubić mąkę do mieszaniny czekolady w dwóch dodatkach, kontynuując aż ciasto po prostu się połączy. Ciasto podzielić na dwie kulki i schłodzić przez 30 minut.
Mąka duża powierzchnia robocza. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto na prostokąt o grubości 1/8 cala. Użyj 2-calowej karbowanej foremki do ciastek (lub innego wybranego kształtu foremki), aby wyciąć około 24 ciastek. Ułóż na blasze do pieczenia pozostawiając 1-cal między każdym ciastkiem.
Piec ciasteczka do wyschnięcia patrząc na powierzchni, ale nie popękane, o 15 protokół.
Niech ciasteczka ostygną całkowicie.
Dodać Mocha nadzienie: w średniej misce, ubić razem masło, kakao w proszku, mleko, i ESPRESSO instant. Ubić w jednej filiżance cukier cukier. Smak i, w razie potrzeby, ubić w innym pół szklanki cukru cukierników.
Zbierz ciasteczka: górna połowa ciasteczek z nadzieniem mocha. Użyj innych połówek, aby zakończyć kanapki.