Czekoladowe Ciasto Pops
Przepis na Chocolate Cake Pops można przygotować w około 30 minut . Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis na lakto ovo zawiera 123 kalorie , 2 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 12 centów za porcję otrzymasz hor d'oeuvre na 10 osób. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 stwierdziła, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką cukier, sodę oczyszczoną, kakao i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 15% . Wypróbuj złote brokatowe ciasto na patyku (cytrynowe ciasto na patyku) , domowe ciasto czekoladowe na patyku i czekoladowe ciasto na patyku z toffi, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej maszynę do robienia ciastek i posmaruj olejem.
W misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; utrzyj maślankę, olej roślinny, jajko i ekstrakt waniliowy za pomocą miksera elektrycznego, aż masa będzie gładka. Ubij kawę w ciasto, aż będzie równomiernie włączona.
Napełnij każdy zbiornik przygotowanej maszyny do robienia ciastek około 1 łyżką ciasta.
Piec, aż wykałaczka wbita w środek ciasta będzie sucha, około 4 minut; wyjmij cake pops i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Polecane wino: Cream Sherry, Wino Musujące, Wino Porto, Moscato Dasti, Sparkling Rose
Kremowe sherry, wino musujące i wino porto to świetny wybór do Cake Pop. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "