Czekoladowe Ciasto Bananowe
Czekoladowe Ciasto bananowe wymaga około 1 godzina od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 428 kalorii, 3G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 83 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka bananów, mieszanka puddingu czekoladowego instant, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Podobne przepisy to Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Ciasto Z Kawałkami Czekolady, oraz KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie.
Instrukcje
Zagnieść ciasto i 1/4 szklanki drobno posiekanych orzechów pekan. Wyłóż 9-calową patelnię z ciastem pekan; piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 15-20 minut.
Ubij serek śmietankowy i cukier cukierniczy na gładką masę i rozprowadź w skorupce ciasta.
Przygotuj budyń czekoladowy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, ale użyj 1/2 szklanki mniej mleka. Odłóż na bok.
Ubij śmietanę z 1/2 szklanki cukru.
Rozłóż połowę bitej śmietany na serku śmietankowym w skorupce.
Połóż pokrojone banany na bitej śmietanie i przykryj nadzieniem do ciasta czekoladowego.
Rozłóż drugą połowę bitej śmietany na bananach.
Posyp posiekanymi orzechami pekan i wstaw do lodówki co najmniej 3 godziny przed podaniem.