Czekoladowe Ciasteczka Z Wróżbą
Czekoladowe ciasteczka z wróżbą mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 204 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 34 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, białka jaj, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Z Wróżbą, Czekoladowe ciasteczka z posypką, oraz Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli wprowadzasz niestandardowe fortuny, upewnij się, że są one drukowane i cięte przed rozpoczęciem ciasteczek. Rozgrzej piekarnik do 300 F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem lub mat silpat. Odstawić również dwie patelnie na muffinki.
W średniej misce ubić białko jaja, ekstrakt z wanilii, ekstrakt z migdałów i olej roślinny do spienienia.
Mąkę, skrobię kukurydzianą i cukier przesiać do osobnej miski. Wymieszać wodę z mieszaniną mąki.
Dodać mąkę do mieszaniny białek i mieszać, aż będzie gładkie ciasto. Ciasto nie powinno być cieknące, ale powinno łatwo spaść z drewnianej łyżki.
Umieść 1 łyżkę ciasta na blasze ciastek. używając tylnej części łyżki, delikatnie wykonuj koliste ruchy na powierzchni ciasta, tworząc okrąg o średnicy około 3,5 cala. Powtórz z pozostałym ciasto, odstęp ciasteczka 3 cale od siebie.
Piec około 14-15 minut, aż zewnętrzna 1/2-cala każdego ciastka zamienia złoty brąz i są one łatwe do usunięcia z blachy do pieczenia za pomocą szpatułki.
Pracując szybko, wyjmij ciastko za pomocą szpatułki i odwróć je w dłoni.
Umieść fortunę w środku ciastka. Aby uformować kształt ciastka z wróżbą, złóż ciastko na pół, a następnie delikatnie pociągnij krawędzie w dół nad krawędzią szklanki.
Gotowe ciastko umieść w puszce na muffinki, aby zachowało swój kształt podczas chłodzenia. Kontynuuj z resztą ciasteczek.
Podczas gdy ciasteczka są chłodzenia, stopić czekoladę w kuchence mikrofalowej.
Podgrzewać przez około 30 sekund. Następnie wymieszać łyżką.
Podgrzewaj przez kolejne 30 sekund. Ponownie mieszaj, aż czekolada będzie gładka.
Dodać olej o smaku kokosowym. Zacznij od 1/4 łyżeczki i smaku. Jeśli kokos nie jest wystarczająco silny, dodaj jeszcze kilka kropli. Wymieszaj, aby upewnić się, że olej kokosowy jest rozprowadzany po roztopionej czekoladzie.
Weź jeden koniec ciastka z wróżbą i zanurz się w czekoladzie. Następnie umieścić na kawałku pergaminu.
Posypać perłami przed wyschnięciem czekolady. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami z wróżbą.
Niech czekolada całkowicie zestalić przed wyjęciem ciasteczek i umieszczenie w hermetycznym pojemniku.