Czekoladowe bezy i truskawki

Czekoladowe bezy i truskawki
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Czekoladowe bezy i truskawki mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 306 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, kakao w proszku, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Czekoladowe bezy z truskawkami, Bezy z szampanem gotowane truskawki i Rocznica, oraz Bezy z truskawkami i bitą śmietaną (Schaum Torte).

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 325°. W misce połączyć truskawki, 2 łyżki cukru granulowanego i ocet. Za pomocą miksera elektrycznego ubijaj białka, aż uformują się szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
TruskawkiTruskawki
Białka JajBiałka Jaj
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i szczyptę soli; ubić do połączenia. Powoli dodawać pozostałe 3/4 szklanki cukru granulowanego, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Krem TatarskiKrem Tatarski
SólSól
3
Posypać kakao na mieszaninie jaj; ubijać, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
JajkoJajko
4
Rozłóż na 6 kopce, 3 cale każdy, na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia. Zrób wgłębienie w środku każdej bezy, aby boki miały grubość 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Umieścić w piekarniku, zmniejszyć temperaturę do 300° i piec, aż bezy są suche na zewnątrz i miękkie w środku, 50 minut. Schłodzić na prześcieradłach. Za pomocą miksera elektrycznego ubijamy śmietanę i cukier cukierniczy. Top bezy równomiernie z mieszanką jagodową, bitą śmietaną i czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
CzekoladaCzekolada
JagodyJagody
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
6
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn