Czekoladowe babeczki s ' more

Czekoladowe babeczki s ' more
Czekoladowe babeczki s ' more Marshmallow mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 337 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 59 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać masło, polewa czekoladowe Marshmallow smak mix, graham cracker okruchy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Babeczki czekoladowo-Marshmallow, Czekoladowe babeczki z nadzieniem Pumpkin Spice Marshmallow & Chocolate Buttercream, oraz Czekoladowe Babeczki Z Polewą Z Pianki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wkładki do babeczek umieścić w patelniach na muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Wymieszać 1 szklankę okruchów krakersów graham, roztopione masło, cukier i sól w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Miejsce 2 łyżeczki. z mieszanki krakersów Grahama w dolnej części każdej wkładki do babeczek. Użyj DNA małej szklanki soku, aby zapakować i spłaszczyć skorupę Grahama w wkładkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5
Piec przez 5 do 7 minut, aż warstwa krakingu graham będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Ochłoń.
7
Tymczasem przygotuj ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Miarka ciasto ciasto na wierzchu graham cracker crust, wypełniając Cupcake liner nie więcej niż dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
8
Piec przez 18 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do babeczek wyjdzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Niech babeczki ostygną przez 5 minut, a następnie odwróć się od patelni, aby zakończyć chłodzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
10
Wytnij kawałek w kształcie stożka ze środka babeczki. Nie przecinaj warstwy krakersów Grahama.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
11
Umieść puch marshmallow w torbie rurowej lub plastikowej torbie z odciętym rogiem i wyciśnij puch do wydrążenia babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
12
Wlać 1 opakowanie Duncan Hines® Frosting Creations ™ Chocolatey Marshmallow Flavour
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
13
Zmieszaj do 1 puszki produktu Duncan Hines ® Frosting Creations™ Frosting Starter. Mieszać aż do równomiernego wymieszania. Powtórz z drugą puszką i pakietem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
14
Mrożone babeczki z polewą czekoladową, którą właśnie stworzyłaś.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
15
Posyp czubki babeczek z dodatkowymi okruchami krakersów graham i udekoruj mini-marshmallow.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn