Czekoladowe Babeczki Piernikowe
Przepis czekoladowe babeczki piernikowe jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 248 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Jeśli masz półsłodką czekoladę do pieczenia, zmielone goździki, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Czekoladowe babeczki piernikowe z polewą z białej czekolady, Czekoladowe babeczki piernikowe z lukrem z białej czekolady, oraz Czekoladowe babeczki piernikowe z lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Wymieszaj melasę, zmielony imbir, cynamon i goździki. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut.
W średniej misce, ubić masło i serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Na małej prędkości stopniowo ubijaj cukier puder.
Dodaj wanilię; beat na średniej prędkości 2 minuty lub aż dobrze wymieszane. Lodowe babeczki. Top z krystalizowanym imbirem i wiórkami czekolady. Przechowywać w lodówce.