Czekoladowa Bułka Z Cukinią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur chleba, więc dać czekoladowe cukinia Roll spróbować. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sodę oczyszczoną, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bakłażan i cukinia Roll Up, Cukinia Pesto Roll Ups, oraz Serowe Roll-Upy Z Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia A smarowana 15 W. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia z woskowanym papierem. Nasmaruj papier; odłóż na bok. W dużej misce ubij jajka przez 3 minuty. Stopniowo dodawać cukier; ubijać przez 2 minuty lub aż mieszanina stanie się gęsta i w kolorze cytrynowym. Wymieszać z cukinią i wanilią.
Połączyć mąkę, kakao, soda oczyszczona, cynamon i sól; dodać do mieszaniny jaj, aż dobrze wymieszane. (ciasto będzie grube).
Równomiernie rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350° przez 10-15 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Ostudzić przez 5 minut. Odwróć na ręcznik kuchenny posypany kakao. Delikatnie odkleić woskowany papier.
Roll up ciasto w stylu galaretki ręcznik roll, począwszy od krótkiej stronie. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Do napełniania, w dużej misce, beat twarogu, masła i wanilii, aż puszyste. Ubij w cukrze cukierniczym, aż będzie gładka.
Rozwiń ciasto; rozłóż nadzienie równomiernie na torcie do 1/2 cala. krawędzi.
Umieść szew w dół na półmisku. Pył z cukrem cukierniczym. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.