Czekoladowa babeczka Marshmallow może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Wody, ekstrakt waniliowy, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe babeczki-najlepszy test czekoladowych babeczek upieczonych przez 50 piekarzy i liczących, Babeczka z słodkich ziemniaków z lukrem Marshmallow, oraz Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 12-cup cupcake lub muffin patelni z papierowych wkładek cupcake.
W dużej misce przesiać cukier, mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
3
Połączyć i ubić jajko, mleko, olej i wanilię w osobnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Za pomocą szpatułki połącz suche i mokre składniki, na przemian z tymi dwoma, zaczynając od 1/3 suchych składników, a kończąc na 1/3 suchych składników. Mieszaj, aż będzie gładka, następnie dodaj bardzo gorącą wodę i mieszaj do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Przenieść ciasto do dzbanka (łatwiej jest wlać ciasto niż czerpać, ponieważ jest bardzo cienkie).
6
Wlać ciasto do patelni cupcake, wypełnić każdą filiżankę 3/4-pełny i piec przez 15 minut.
Niech babeczki ostygną przez 5 minut przed napełnieniem. Załaduj lukier do worka rurowego wyposażonego w okrągłą końcówkę ciasta. Włóż końcówkę do babeczek i wypełnij odrobiną lukru, a następnie używając tej samej końcówki, zamroź szczyty babeczek. Schłodzić babeczki w lodówce przez 15 minut, aby ustawić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego
8
Skropić matowe babeczki ciepłym ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów Lukrecja
1
W dużej misce, połączyć krem prawoślazu, cukier, skrócenie, sól, i ekstrakt waniliowy, i mieszać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
1
Połącz czekoladę, masło, gorące espresso i syrop kukurydziany w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i podgrzewaj, 20 sekund na raz, aż czekolada się rozpuści, mieszaj do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Posypka W Kształcie Serca
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Skrop schłodzone, matowe babeczki z mlecznym ganache.