Czekoladowa Babeczka z masłem orzechowym może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczka z masłem orzechowym i czekoladą, Peanut Butter Chocolate Cupcake Pie, oraz Babeczka czekoladowa z lukrem z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia regularne wielkości cupcake patelnie z 24 wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać w misce do mieszania wyposażonej w przystawkę do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Papier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Wymieszać na niskim poziomie, aż do włączenia, około 30 sekund.
4
W osobnej misce, połączyć żółtka, białka, mleko, olej, woda, i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj płyny do suchych składników w 3 etapach, skrobanie w dół przy każdym dodatku i ubijanie przez około 30 sekund.
6
Wypełnij wkładki cupcake trzy czwarte pełne i piec do pieczenia przez, 18 do 20 protokół. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Napełnij torebkę z lekko schłodzonym czekoladowym Ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8
Odciąć końcówkę torebki i włożyć końcówkę do środka schłodzonej babeczki. Wycisnąć, aby umożliwić niewielką ilość mieszaniny do środka. Wypuść i wyjmij torebkę z babeczki. Powtórz na innych babeczkach. Obficie zamrozić wierzch każdej babeczki lukrem z masłem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Pokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Miniaturowe Wafle Waniliowe
9
Skropić pozostałym czekoladowym Ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10
W misce do miksowania wyposażonej w przystawkę do łopatek ubić masło i serek śmietankowy. Zeskrobać miskę i ubić, aż będzie gładka, o 2 protokół. Ponownie zeskrobać miskę i dodać masło orzechowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej