Czekolada-Pomarańcza

Czekolada-pomarańcza może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, masło, czekoladki mleczne Hershey®'s kisses® i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe bułeczki z kremem czekoladowo-pomarańczowym i pomarańczową marmoladą, Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe), oraz Pachnące pomarańczą słodko-gorzkie ciasto czekoladowe z kandyzowaną krwią kompot pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
W dużej misce, śmietana razem śmietana, masło i cukier w misce do mieszania.
Dodać 1/2 jajka i ubić do puszystości.
Mąkę i sodę oczyszczoną ubić w osobnej misce, a następnie wymieszać z kremową masłem. Wmieszać orzechy, skórkę pomarańczową i roztopić pocałunki HERSHEY .
Upuść ciasto przez duże łyżeczki do herbaty na przygotowaną blachę do pieczenia.
Pieczemy ciasteczka w rozgrzanym piekarniku przez 10-12 minut.