Czekolada-Masło Orzechowe Bonbons
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać czekoladowo-orzechowe masło Bonbons spróbować. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cool Bat bitej polewy, kremowe masło orzechowe, plantatorów koktajl orzeszki ziemne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crunchy Chocolate Peanut Butter Lay ' s Potato Chip Bonbons, Peanut Butter Cup Precel Bonbons, oraz Masło Orzechowe-Precel Bonbons Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubić w mleku.
Dodać suchy budyń wymieszać; pokonać 2 min.
Łyżka do zamykanej plastikowej torby; wyciąć mały róg od dołu torby. Rurka około 1 łyżki. pudding wymieszać w każdym z 24 papierowych mini kubków muffin; stań precla w każdej filiżance. Zamrażać 2 godziny lub do firmy.
Obrać wkładki z cukierków. Roztopić czekoladę zanurzającą zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wymieszać z masłem orzechowym, aż się stopi. Dolne połówki cukierków zanurzyć w czekoladzie, następnie w orzechach.
Umieścić na woskowanej blasze pokrytej papierem.
Odstawić, aż czekolada będzie jędrna.