Czekolada " Crack
Czekolada ' Crack może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 5154 kalorii, 43g białka, oraz 343g tłuszczu każdy. Na 13,58 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, masło, krakersy saltine, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać gorzką czekoladę, można śledzić to danie główne z Podwójne Czekoladowe Babeczki Z Maślanym Kremem Z Ciemnej Czekolady jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czekolada karmel Crack (ers), Czekolada Toffi Maca Crack, oraz Czekolada Kokos Paleo Crack.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 12 X 17 calowy Jelly roll pan z folią.
Na patelni umieścić krakersy solne side up i side-by-side tak ciasno, jak to możliwe, bez nakładania się. Użyj kawałków saltyny, aby wypełnić luki na dnie patelni. Odstawić. Chop czekolady tak kawałki są o wielkości standardowych chipsów czekoladowych i odstawić.
W średnim rondlu roztopić masło na średnim ogniu mieszając często łopatką. Po rozpuszczeniu masła dodaj brązowy cukier i waniliowy mieszając, aby połączyć. Gotować przez około 5 minut lub aż mieszanina jest nawet ciemnobrązowy kolor i zaczął bańki.
Wyjąć z ognia i zalać solą szpatułką, aby rozprowadzić sos.
Piec krakersy przez 5 minut lub do mieszaniny masła zaczyna bańki.
Wyjąć z piekarnika i posypać równomiernie czekoladą pozwalając ciepła stopić czekoladę.
Rozprowadzić czekoladę równomiernie szpatułką, aby wszystkie krakersy były całkowicie przykryte. Przechowywać w lodówce, aż czekolada zestawy i twardnieje. Rozdzielić się i podawać.