Czekolada Bezglutenowa Masło Orzechowe Mrożony Jogurt Deserowe Batony
Bezglutenowa Czekolada Masło Orzechowe mrożony jogurt deser bary wymaga około 4 godziny i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu. 90 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki ziemne, płatki, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Podobne przepisy to Czekoladowe batoniki jogurtowe mrożone z masłem orzechowym @YoplaitGreek {#glutenfree}, Peanut Butter Chocolate Chip Granola Bars (Bez Pieczenia, Wegańskie, Bezglutenowe, Wolne Od Soi), oraz No Bake Chocolate Peanut Butter Cheesecake Bars (Bezglutenowy, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 8-calową kwadratową patelnię sprayem do gotowania.
W małej misce wymieszać roztopione masło i miód; odstawić. Grubo zmiażdżyć płatki. W średniej misce wymieszaj płatki zbożowe, 1/2 szklanki solonych orzeszków ziemnych i 1/4 szklanki miniaturowych chipsów czekoladowych.
Dodać mieszaninę masła; wymieszać, aby dokładnie pokryć. Mocno wcisnąć mieszankę w dno patelni.
Piec 10 minut; wyjąć do regału chłodzenia 15 minut.
Umieścić w zamrażarce około 10 minut lub do ostygnięcia.
Tymczasem, w małej misce do mikrofalówki, wymieszać 1/4 szklanki masła orzechowego i 1/4 szklanki miniaturowe czekoladowe chipsy. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 30 do 45 sekund, mieszając co 15 sekund, aż gładka. Odstawić do ostygnięcia.
Wyjąć skórkę z zamrażarki. Łyżka jogurtu na skórce; rozprowadzić równomiernie. Łyżka masło orzechowe mieszaniny w małych dollops nad jogurtem. Używając noża, zawirować mieszaninę masła orzechowego do jogurtu.
Zamrozić całkowicie, około 4 godzin.
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed cięciem.