Czekolada Bezglutenowa Masło Orzechowe Mrożony Jogurt Deserowe Batony

Czekolada Bezglutenowa Masło Orzechowe Mrożony Jogurt Deserowe Batony
Bezglutenowa Czekolada Masło Orzechowe mrożony jogurt deser bary wymaga około 4 godziny i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu. 90 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki ziemne, płatki, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Podobne przepisy to Czekoladowe batoniki jogurtowe mrożone z masłem orzechowym @YoplaitGreek {#glutenfree}, Peanut Butter Chocolate Chip Granola Bars (Bez Pieczenia, Wegańskie, Bezglutenowe, Wolne Od Soi), oraz No Bake Chocolate Peanut Butter Cheesecake Bars (Bezglutenowy, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 8-calową kwadratową patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W małej misce wymieszać roztopione masło i miód; odstawić. Grubo zmiażdżyć płatki. W średniej misce wymieszaj płatki zbożowe, 1/2 szklanki solonych orzeszków ziemnych i 1/4 szklanki miniaturowych chipsów czekoladowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
Orzeszki Ziemne SoloneOrzeszki Ziemne Solone
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać mieszaninę masła; wymieszać, aby dokładnie pokryć. Mocno wcisnąć mieszankę w dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Piec 10 minut; wyjąć do regału chłodzenia 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Umieścić w zamrażarce około 10 minut lub do ostygnięcia.
6
Tymczasem, w małej misce do mikrofalówki, wymieszać 1/4 szklanki masła orzechowego i 1/4 szklanki miniaturowe czekoladowe chipsy. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 30 do 45 sekund, mieszając co 15 sekund, aż gładka. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wyjąć skórkę z zamrażarki. Łyżka jogurtu na skórce; rozprowadzić równomiernie. Łyżka masło orzechowe mieszaniny w małych dollops nad jogurtem. Używając noża, zawirować mieszaninę masła orzechowego do jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Posypać dodatkami.
9
Zamrozić całkowicie, około 4 godzin.
10
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed cięciem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia4
Magazyn