Czarny pieprz Crusted Filet Mignon z tosty kozim serem i dwukrotnie gotowane czerwony sos Chile

Czarny pieprz Crusted Filet Mignon z tosty kozim serem i dwukrotnie gotowane czerwony sos Chile może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 865 kalorii, 49g białka, oraz 59G tłuszczu. Na 9,56 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz ancho chile, steki z filetu Mignon, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ojciec S Dzień Papryka Crusted Filet Przepis Mignon, Filet balsamiczny z czarnym pieprzem Mignon, oraz Pan pieczony Filet Mignon z sosem Rumowo-Czerwonym Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Wyjmij steki z lodówki i odstaw w temperaturze pokojowej na 20 minut przed grillowaniem. W międzyczasie połącz kminek, sól i pieprz w małej misce. Obficie doprawić obie strony każdego filetu mieszanką przypraw. Grillować filety przez około 3 do 4 minut z każdej strony, aby uzyskać średnią doness.
W międzyczasie rozgrzej brojlery.
Wyjmij steki z grilla na blachę do pieczenia, a każdy z nich polej plasterkiem sera.
Umieść pod brojlerem, aż ser będzie złoty i miękki. Alternatywnie, użyj palnika lub palnika kuchennego do brązowego sera. Polej sosem na każdym talerzu, umieść stek na środku i udekoruj posiekaną kolendrą.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Dodaj chiles i czas, i doprowadzić do gotować na wolnym ogniu przez 20 do 25 protokół, lub aż chiles są miękkie.
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i proces do gładkiej.
Odcedzić mieszaninę do patelni saute, który został ustawiony na dużym ogniu przez kilka minut, i gotować sos, aż lekko gęsty.
Zdjąć z ognia i wymieszać z creme fraiche i syrop klonowy. Doprawić solą i pieprzem do smaku.