Czarny pieprz Crusted Filet Mignon z tosty kozim serem i dwukrotnie gotowane czerwony sos Chile

Czarny pieprz Crusted Filet Mignon z tosty kozim serem i dwukrotnie gotowane czerwony sos Chile
Czarny pieprz Crusted Filet Mignon z tosty kozim serem i dwukrotnie gotowane czerwony sos Chile może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 865 kalorii, 49g białka, oraz 59G tłuszczu. Na 9,56 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz ancho chile, steki z filetu Mignon, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ojciec S Dzień Papryka Crusted Filet Przepis Mignon, Filet balsamiczny z czarnym pieprzem Mignon, oraz Pan pieczony Filet Mignon z sosem Rumowo-Czerwonym Chile dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wyjmij steki z lodówki i odstaw w temperaturze pokojowej na 20 minut przed grillowaniem. W międzyczasie połącz kminek, sól i pieprz w małej misce. Obficie doprawić obie strony każdego filetu mieszanką przypraw. Grillować filety przez około 3 do 4 minut z każdej strony, aby uzyskać średnią doness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W międzyczasie rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
4
Wyjmij steki z grilla na blachę do pieczenia, a każdy z nich polej plasterkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Umieść pod brojlerem, aż ser będzie złoty i miękki. Alternatywnie, użyj palnika lub palnika kuchennego do brązowego sera. Polej sosem na każdym talerzu, umieść stek na środku i udekoruj posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
ChochlaChochla
6
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Dodaj chiles i czas, i doprowadzić do gotować na wolnym ogniu przez 20 do 25 protokół, lub aż chiles są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
9
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
10
Odcedzić mieszaninę do patelni saute, który został ustawiony na dużym ogniu przez kilka minut, i gotować sos, aż lekko gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Zdjąć z ognia i wymieszać z creme fraiche i syrop klonowy. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Creme FraicheCreme Fraiche
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn