Czarny Las Funt Ciasto

Czarny Las Funt Ciasto
Czarny Las Funt ciasto może być tylko deser szukasz. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 649 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, soda oczyszczona, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czarny Las Funt Ciasto, Czarny Las Funt Ciasto, oraz eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż uzyska kremową konsystencję. Stopniowo dodawać 1 1/3 szklanki cukru granulowanego i 2/3 szklanki brązowego cukru, ubijając do lekkiego i puszystego (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Beat w 1 łyżeczka. wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Ubić razem mąkę i 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Dodać do mieszanki masła na przemian z kwaśną śmietaną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z posiekaną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Wlać ciasto do smarowane i mąki 10-calowy Okrągły patelni ciasto (z boków, które są 3 cale wysokości).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
7
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 10 minut do 1 godziny i 20 minut lub aż drewniany kilof wstawiony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu; całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
W międzyczasie przygotuj sos wiśniowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Umieść ciasto na talerzu lub podstawce do ciasta. Powoli polewamy ciasto sosem wiśniowym. Ubij śmietanę, 1 łyżka. cukier granulowany, a pozostałe 1/4 łyżeczki. wanilia przy średniej prędkości aż do uzyskania miękkich szczytów. Ubić bitą śmietanę na ciasto i posypać ogoloną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Składniki

85Orzechy dowolne (posiekane)słodko-gorzkie czekoladowe placki do pieczenia, drobno posiekanesłodko-gorzkie czekoladowe placki do pieczenia, drobno posiekane0(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOgolona słodko-gorzka czekoladaOgolona słodko-gorzka czekolada1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimocno zapakowany ciemnobrązowy cukiermocno zapakowany ciemnobrązowy cukier1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło zmiękczonemasło zmiękczone3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka tortowamąka tortowa10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySos WiśniowySos Wiśniowy4largesjajajaja1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)barwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania3156 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikakao niesłodzonekakao niesłodzone1(może być lub przeglądać)ekstrakt z wanilii, podzielonyekstrakt z wanilii, podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn