Czarny Dół Waniliowy Krem Pie

Czarny Dół Waniliowy Krem Pie
Black Bottom Vanilla Cream Pie może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wypiekane ciastka Gingersnap crumb crust, cukier cukierniczy, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Placek Lodowy Z Czarnym Dnem, Black Bottom Chai Cream Pie, oraz Ciasto Malinowo-Kremowe Czarne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj crumb crust. Następnie połącz pierwsze 6 składników w średnim rondlu, dobrze ubijając, aby zmiksować. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając, przez około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
3
Umieścić posiekaną czekoladę w małej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa o średniej mocy przez 1 minutę. Wymieszać i powtórzyć. Wymieszać i gotować czekoladę 30 sekund więcej, jeśli to konieczne, lub do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wyjąć 1 szklankę kremu z rondla i wymieszać z roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Krem czekoladowy rozprowadzić równomiernie na dnie skorupki ciasta. Łyżka pozostałego kremu waniliowego na wierzchu. Przykryj wierzch tarty arkuszem papieru woskowego, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodzić ciasto z kremem waniliowym co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
BudyńBudyń
WaniliaWanilia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
6
Aby podać, ubij śmietanę i cukier cukierniczy na sztywno. Łyżką lub ozdobnie wyłożyć bitą śmietanę na wierzch tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Bita śmietanaBita śmietana
KremKrem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn