Czarny Czerwony Snapper

Czarny Czerwony Snapper
Zaczerniony Czerwony Snapper może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 132 kalorie, 23G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Mieszanka filetów z czerwonego Lucjana, oliwa z oliwek, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Vinaigrette Snapper Blackened, oraz Filety Z Czarnego Lucjana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć paprykę, oregano, tymianek, cayenne, cukier, 1 łyżeczka, i pieprz czarny. Odstaw spicemixture na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść filety na czystej, suchej powierzchni roboczej, skórce do góry i wytnij 3 do 4 płytkich szczelin na skórze, aby nie zwijała się podczas gotowania. Obróć filety i posyp wierzch każdego fileta czubatą łyżeczką reserved spice mixture; poklepuj delikatnie rękami, aby mieszanka przypraw trzymała się. Przykryć i umieścić w lodówce na 1 godzinę.
3
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na ciężkiej patelni.Gdy jest gorąco, ale nie palić, dodaj półfilety, doprawione bokiem w dół. Gotować aż rumiane, o 2 protokół. Flip; cookuntil ryba jest gotowana przez, 2 do 3 minutwięcej. Ostrożnie wytrzyj patelnię ręcznikiem papierowym. Powtórzyć z pozostałymi filetami olejowymi; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 11 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn