Czarno-niebieskie Quesadillas

Przepis czarny i niebieski Quesadillas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 16 minut. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka cebuli, ser, tortille mąki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać glazurę balsamiczną, można podążać tym daniem głównym z Pomarańczowy Glazurowany Chleb Żurawinowy jako deser. Mało kto lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czarny i niebieski kurczak-łączy w sobie zarówno czarne oliwki, jak i ser pleśniowy wraz z pierś bez kości bez skóry, Ser Pleśniowy Quesadillas, oraz Rozdrobniona Wołowina I Ser Pleśniowy Quesadillas.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę; smażyć 3 do 4 minut lub do miękkości i lekko rumiane.
Górna połowa każdej tortilli równomiernie z wołowiną, cebulą i serem. Fold tortille na pół.
Przywrócić patelnię do temperatury. Patelnię i obie strony quesadillas równomiernie sprayem do gotowania.
Miejsce 2 quesadillas na patelni; gotować 2 do 3 minut z każdej strony lub aż rumiane. Powtórz procedurę z pozostałymi quesadillasami.
Każdą quesadillę pokroić na 4 kliny; skropić 1 łyżeczką glazury.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."