Czarna fasola z grilla z rumem

Czarna fasola z grilla z rumem
Grillowa czarna fasola z rumem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Dzień Ojca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, paprykę Jalapeno, rum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Spróbuj Wieprzowina i czarna fasola: Barbecue Slow Cooker Magic, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować chorizo w dużym rondlu na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj cebulę, czosnek, i jalapeos na patelni; gotować 5 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać z ketchupem i pozostałymi składnikami z wyjątkiem fasoli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać chorizo i fasolę; dusić przez 1 godzinę na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Criss Cross Old Vine Zinfandel z oceną 4.6 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Criss Cross Old Vine Zinfandel
Criss Cross Old Vine Zinfandel
Criss Krzyż źródeł z różnych winnic nieruchomości (średni wiek 80 lat), aby znaleźć najlepsze winogrona do produkcji tego bujnego wina. Criss Cross Old Vine Zinfandel ma pyszne smaki czarnych wiśni i dżemu jagodowego.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia12
KuchnieBBQGrill
Magazyn