Need a przystawka bezglutenowa? Czarna fasola i szynka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka oleju roślinnego, papryka, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Czarna Fasola.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 4-litrowym piecu holenderskim na średnim ogniu. Cebulę i paprykę ugotować na oleju, od czasu do czasu mieszając do miękkości. Wymieszać fasolę, szynkę i 1 łyżeczkę chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Papryka
Fasola
Cebula
Szynka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu.
3
Wymieszać Bisquick mix, mąka kukurydziana i mleko i pozostałe 1 łyżeczka chili w proszku w średniej misce, aż miękkie formy ciasta. Upuść 6 łyżek na gotującą się mieszankę fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do Pieczenia
Chili W Proszku
Mąka Kukurydziana
Ciasto
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Gotować odkryte 10 minut. Przykryć i gotować 8 minut dłużej.
5
Posypać serem. Przykryć i gotować o 2 minuty dłużej lub do rozpuszczenia sera.