Czapki absolwentów Brownie

Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na amerykańskie jedzenie. Spróbuj zrobić Brownie Graduation Caps w domu. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 267 kalorii . Ten przepis jest dla 24 osób i kosztuje 46 centów za porcję. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten deser. Udaj się do sklepu i kup sznurowadło lukrecjowe, polewę czekoladową, połówki krakersów graham i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Alouette® Stuffed Mushroom Caps , Baked Mushroom Caps i Skinny Cheesecake Brownie Bites .
Instrukcje
Przygotuj ciasto brownie zgodnie z instrukcją na opakowaniu, aby uzyskać brownie o konsystencji ciasta. Napełnij foremki do muffinek wyłożone papierem do dwóch trzecich.
Piecz w temperaturze 175°C przez 21–24 minuty. Ostudź przez 10 minut, a następnie wyjmij z foremek i przełóż na kratkę do całkowitego ostygnięcia (zdejmij papilotki, gdy babeczki są jeszcze ciepłe).
Natnij każdą babeczkę na głębokość 3 mm od góry, aby wyrównać brzegi. Odwróć babeczki i przymocuj do każdej ciasteczko niewielką ilością lukru. Aby uzyskać frędzle, umieść na każdym ciasteczku kawałek lukrecji i cukierek, przyklejając je lukrem.