Lemon Chiffon Blueberry Dessert to deser, który serwuje 15. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 21g tłuszczu i w sumie 362 kalorie. Za 96 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką okruchy krakersów graham, masło, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Deser Z Szyfonu Cytrynowego, Kellogg ' s* Rice KRISPIES* Lemon Chiffon Dessert, oraz Deser Z Jagodami Cytrynowymi.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj okruchy krakersów, 1/3 szklanki cukru i masła. Odłóż 2 łyżki stołowe na polewę. Wciśnij pozostałą mieszaninę miękiszu do 13 cali. x 9-w. danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze propozycje na deser. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "