Cytrynowy Rozmaryn Chleb Z Cukinią
Cytryna rozmaryn cukinia chleb może być tylko śniadanie szukasz. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 242 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 2611 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka oliwy z oliwek, rozmarynu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Patelnia z cukinią, cytryną i rozmarynem, Pikantna Oliwa Z Oliwek Rozmaryn Cukinia Chleb, oraz Rozmaryn i cytryna chleb bez knedzika.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj dwie 4x9-calowe patelnie bochenkowe, albo polewając masłem, albo natryskując sprayem do pieczenia.
W dużej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i rozmaryn.
Ubić jajka w mikserze (lub ręcznie) do uzyskania piany. Ubij w cukrze. Ubij w roztopionym maśle i oliwie z oliwek. Wymieszaj skórkę z cytryny i startą cukinię.
Dodać suche składniki do mokrej, jedną trzecią na raz, mieszając po każdym włączeniu.
Podziel ciasto / ciasto na dwie patelnie bochenkowe.
Piec w piekarniku 177° przez 45 do 50 minut. Test po 40 minutach. Jeśli delikatnie przyciśniesz powierzchnię bochenka, powinien się odbić, a bambusowy szpikulec włożony do środka powinien wyjść czysty.
Ostudzić na kilka minut, a następnie wyjąć bochenki z patelni do ostygnięcia na stojaku.