Cytrynowy Placek Szyfonowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 208 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz galaretkę o smaku limonki, żelatynę, wodę, kostki lodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to No-Bake Lime Chiffon Pie, Tort Z Szyfonu Limonkowego, oraz Deser Z Szyfonu Limonkowego.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj tyle lodu do zimnej wody, aby zrobić 1 szklankę.
Dodaj do żelatyny; mieszaj, aż lód się stopi.
Ubij w chłodnym Batie, skórce i soku. Przechowywać w lodówce 15 min. lub do momentu, aż mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby kopiec. Łyżka do skórki.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.