Cytrynowy placek bezowy ze skórką Grahama

Cytrynowy placek bezowy ze skórką Grahama
Cytrynowy placek bezowy ze skórką Grahama jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 53 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę graham, białka jaj, niebieloną mąkę uniwersalną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cytrynowy placek bezowy z krakersem Grahama, Babeczka jeżyn cytrynowa z krakersem Grahama, oraz Cytrynowo-limonkowy placek lodowy z czekoladową skórką Graham-cracker dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375°. Dno masła i boki szklanej płytki o średnicy 9 cali. Wymieszać pierwsze 4 składniki w średniej misce, aby wymieszać. Stopniowo dodawać masło, mieszając, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij ciasto równomiernie na dolnej i górnej stronie przygotowanej płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Upiec ciasto na złoty kolor i firmy w dotyku, o 20 protokół. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1
W międzyczasie cukier i skrobię kukurydzianą ubić w ciężkim średnim rondlu, aż nie pozostaną żadne grudki. Stopniowo ubij sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Dodać jajka po 1 na raz, ubijając, aby dobrze wymieszać po każdym dodaniu. Wymieszać z drobno startą skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Mieszankę stale ubijać na średnim ogniu, aż wypełnienie zgęstnieje i zagotuje się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Zdjąć z ognia; w razie potrzeby trzepaczką wygładzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Przenieść nadzienie do przygotowanej Skórki. Gładki wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka jaj, śmietana z kamienia nazębnego, i grubej soli w dużej misce, aż spieniony. Po uruchomieniu miksera stopniowo ubijaj cukier. Kontynuuj bicie, aż będzie sztywny i błyszczący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozłóż bezę na ciepłym nadzieniu, uszczelniając bezę na brzegach. Za pomocą szpatułki formuj szczyty i wiry w bezy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Piec ciasto, aż beza będzie złoty kolor, o 15 protokół. Fajne ciasto całkowicie na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Ciasto pokroić w kliny i podawać z sosem jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn